Vyberte stránku

Seminář

TECHNIKY CVIKŮ

Cena 1 800,- Kč

 

V případě zájmu volejte nebo pište
602 122 755 ales@activefit.cz

 

O co jde

Většina z Vás absolvuje kondiční posilovací trénink ve fitness centru pro zlepšení celkového stavu. Tedy jak fyzického, tak psychického. Trénování nevhodnou technikou vede dříve či později k přetížení svalových partií nebo dokonce zranění a to vede k absenci trénování. Aby nás trénovat bavilo, musíme cviky provádět žádoucí technikou.

Naučíte se

Získáte techniku základních silových cviků bez nutnosti zvedání těžkých břemen. Jedná se o techniku hlubokého dřepu, silového i nesilového benchpessu, techniku mrtvých tahů. V semináři procvičíme a vypilujeme další základní cviky na velké i malé svalové partie. Nebudou chybět ani doplňkové cviky na jednotlivé svalové partie a to jak neizolovanou, tak i izolovanou formou.

Itinerář semináře

Seminář je veden individuální formou. Sejdeme se celkem třikrát, po hodině a půl, vždy podle naší vzájemné domluvy. Začít lze kdykoliv, ukončení do 30 dnů od zahájení. Absolvovat seminář můžete sami, není ovlivněn kapacitou.

Hodnota

Výstup semináře

\

Třetí návštěvou potvrdíte praktické znalosti z několika náhodně vybraných cviků. Poté obdržíte certifikát o absolvování

\

Cvičení ve Fitness Slavia na volných osách, jednoručkách, strojích a žebřinách

\

Seminář vede Aleš Urban, v případě zájmu volejte nebo pište +420602122755 ales@activefit.cz

Něco o CORE

Ne všechny svaly, které máte, jsou na pohled vidět. Ovšem i tak jsou pro život nepostradatelné a musíte je pravidelně posilovat.

Fungující hluboké svalstvo neboli core má na svědomí správné držení těla, stabilizaci páteře a v neposlední řadě se jeho posílením vyvarujete různých disfunkcí a disbalancí. V dnešní době, kdy má nemalé procento populace problémy s bederní páteří, a slova jako Bechtěrevova choroba, vyhřezlá ploténka nebo například skolióza se skloňují na každém kroku, se posilování stabilizačního systému jistě vyplatí.